Nicaragua Flag

De Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Nicaraguaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Nicaraguaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nicaragua in Nederland.

De Nicaraguaanse Ambassade in Nederland
Nicaraguan Embassy in The Hague, the Netherlands Statenlaan 52 2585 GDS-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 322 5063

Faxnummer:

(+31) 70 350 8331

Email:

info@embanic.nl embajada@embanic.nl

Website:

www.embanic.nl

Ambassadeur:

Mr Carlos Jose Francisco Argoello Gomez

Openingstijden:

De Ambassade van Nicaragua in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nicaraguaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Carlos Jose Francisco Argoello Gomez - Ambassadeur van Nicaragua in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 322 5063 of email info@embanic.nl embajada@embanic.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nicaraguaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nicaragua in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nicaraguaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nicaraguaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nicaraguaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nicaragua in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nicaraguaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Nicaragua - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nicaragua. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nicaragua.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Nicaragua kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nicaragua in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Nicaragua te bezoeken evenals aan Nicaraguaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Nicaraguaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nicaraguaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nicaraguaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 322 5063 of per email info@embanic.nl embajada@embanic.nlNuttige Links