Nieuw Zeeland Flag

De Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Nieuw Zeelandse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Nieuw Zeelandse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nieuw Zeeland in Nederland.

De Nieuw Zeelandse Ambassade in Nederland
New Zealand Embassy in The Hague, the Netherlands - Eisenhowerlaan 77N - 2517 KK The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 346 9324

Faxnummer:

(+31) 70 363 2983

Email:

hague.info@mfat.govt.nz

Website:

www.mfat.govt.nz/netherlands

Ambassadeur:

Ms Lyndal Walker

Openingstijden:

De Ambassade van Nieuw Zeeland in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nieuw Zeelandse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Ms Lyndal Walker - Ambassadeur van Nieuw Zeeland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 346 9324 of email hague.info@mfat.govt.nz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nieuw Zeelandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nieuw Zeeland in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nieuw Zeelandse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nieuw Zeelandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nieuw Zeelandse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nieuw Zeeland in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nieuw Zeelandse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Nieuw Zeeland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nieuw Zeeland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nieuw Zeeland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Nieuw Zeeland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nieuw Zeeland in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Nieuw Zeeland te bezoeken evenals aan Nieuw Zeelandse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Nieuw Zeelandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nieuw Zeelandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nieuw Zeelandse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 346 9324 of per email hague.info@mfat.govt.nzNuttige Links