Ivoorkust Flag

De Ivoorkust Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Ivoorkust Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ivoorkust Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Ivoorkust diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Ivoorkust in Nederland.

De Ivoorkust Ambassade in Nederland
Ivorian Embassy in The Hague - Laan Van Meerdervoort 16 - 2517 AK The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 311 78 78

Faxnummer:

(+31) (70) 392 40 17

Email:

ambacoti.paysbas@yahoo.com

Website:

Ambassadeur:

Mr Sallah Ben Abdelkader Hamza

Openingstijden:

De Ambassade van Ivoorkust in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ivoorkust belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Ivoorkust Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Sallah Ben Abdelkader Hamza - Ambassadeur van Ivoorkust in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 311 78 78 of email ambacoti.paysbas@yahoo.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Ivoorkust ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Ivoorkust in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ivoorkust Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Ivoorkust Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ivoorkust Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Ivoorkust consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Ivoorkust in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Ivoorkust Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Ivoorkust ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Ivoorkust - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ivoorkust. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ivoorkust.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Ivoorkust kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Ivoorkust in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Ivoorkust te bezoeken evenals aan Ivoorkust burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Ivoorkust Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Ivoorkust visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Ivoorkust nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ivoorkust Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 311 78 78 of per email ambacoti.paysbas@yahoo.comNuttige Links