Azerbeidzjan Flag

De Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Azerbeidzjaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Azerbeidzjaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Azerbeidzjan in Nederland.

De Azerbeidzjaanse Ambassade in Nederland
Azerbaijani Embassy in The Hague, the Netherlands Andries Bickerweg 6 2517 JP S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 392 19 39

Faxnummer:

(+31) (70) 346 96 04

Email:

info@azembassy.nl

Website:

www.azembassy.nl

Ambassadeur:

Mr Fuad Isgandarov

Openingstijden:

De Ambassade van Azerbeidzjan in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Azerbeidzjaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Fuad Isgandarov - Ambassadeur van Azerbeidzjan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 392 19 39 of email info@azembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Azerbeidzjaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Azerbeidzjan in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Azerbeidzjaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Azerbeidzjaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Azerbeidzjaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Azerbeidzjan in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Azerbeidzjaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Azerbeidzjan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Azerbeidzjan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Azerbeidzjan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Azerbeidzjan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Azerbeidzjan in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Azerbeidzjan te bezoeken evenals aan Azerbeidzjaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Azerbeidzjaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Azerbeidzjaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Azerbeidzjaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 392 19 39 of per email info@azembassy.nlNuttige Links