Qatar Flag

De Qatarese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Qatarese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Qatarese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Qatarese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Qatar in Nederland.

De Qatarese Ambassade in Nederland
Qatari Embassy in The Hague, the Netherlands Borweg 7 2597 LR Den Haag Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 416 66 66

Faxnummer:

(+31) 70 416 66 60

Email:

info@embassyofqatar.nl

Website:

www.embassyofqatar.nl

Ambassadeur:

Mr Hamad Ali Jaber Alhenzab

Openingstijden:

De Ambassade van Qatar in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Qatarese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Qatarese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Hamad Ali Jaber Alhenzab - Ambassadeur van Qatar in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 416 66 66 of email info@embassyofqatar.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Qatarese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Qatar in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Qatarese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Qatarese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Qatarese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Qatarese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Qatar in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Qatarese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Qatarese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Qatar - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Qatar. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Qatar.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Qatar kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Qatar in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Qatar te bezoeken evenals aan Qatarese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Qatarese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Qatarese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Qatarese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Qatarese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 416 66 66 of per email info@embassyofqatar.nlNuttige Links