Rwanda Flag

De Rwandese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Rwandese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Rwandese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Rwandese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Rwanda in Nederland.

De Rwandese Ambassade in Nederland
Rwandan Embassy in The Hague, the Netherlands - Parkstraat 15-25 - 2514 JD The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 392 65 71

Faxnummer:

(+31) 70 427 53 26

Email:

Website:

www.netherlands.embassy.gov.rw

Ambassadeur:

Jean Pierre Karabaranga

Openingstijden:

Monday-Thursday: 09.00-12.00 & 13.30-17.00 / Friday: 09.00-12.00

De Ambassade van Rwanda in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Rwandese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Rwandese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Jean Pierre Karabaranga - Ambassadeur van Rwanda in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 392 65 71 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Rwandese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Rwanda in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Rwandese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Rwandese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Rwandese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Rwandese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Rwanda in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Rwandese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Rwandese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Rwanda - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Rwanda. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Rwanda.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Rwanda kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Rwanda in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Rwanda te bezoeken evenals aan Rwandese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Rwandese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Rwandese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Rwandese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Rwandese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 392 65 71 of per emailNuttige Links