Kosovo Flag

De Kosovo Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Kosovo Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Kosovo Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Kosovo diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Kosovo in Nederland.

De Kosovo Ambassade in Nederland
Kosovar Embassy in The Hague, the Netherlands Anna Paulownastraat 56 a 2518 BG The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 30 20 025

Faxnummer:

(+31) 0 36 444 73

Email:

embassy.netherlands@rks-gov.net

Website:

www.ambasada-ks.net/nl/

Ambassadeur:

Nexhmi Rexhepi

Openingstijden:

De Ambassade van Kosovo in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kosovo belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Kosovo Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Nexhmi Rexhepi - Ambassadeur van Kosovo in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 30 20 025 of email embassy.netherlands@rks-gov.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Kosovo ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Kosovo in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Kosovo Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Kosovo Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Kosovo Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Kosovo consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Kosovo in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Kosovo Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Kosovo ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Kosovo - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kosovo. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kosovo.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Kosovo kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Kosovo in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Kosovo te bezoeken evenals aan Kosovo burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Kosovo Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Kosovo visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Kosovo nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Kosovo Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 30 20 025 of per email embassy.netherlands@rks-gov.netNuttige Links