Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Tbilisi

Georgia Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Georgia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Tbilisi. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Georgia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Georgia.

De Nederlandse Ambassade in Georgia
Netherlands Embassy in Tbilisi, Georgia - Pixelcenter - Ilia Chavchavadze Avenue 34 - Visitors Entrance Didim Mirtskhulava Street - 0179 Tbilisi - Georgia

Telefoonnummer:

(+995) 32 2276200

Faxnummer:

(+995) 32 2276232

Email:

tbi@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/georgia

Ambassadeur:

Jos Douma

Openingstijden:

Monday-Thursday: 09.00-13.00 & 14.00-17.30 / Friday: 09.00-13.30

De Ambassade van Nederland in Tbilisi is een bilaterale missie in Georgia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Georgia.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Tbilisi staat onder leiding van Jos Douma - Ambassadeur van Nederland in Georgia en is bereikbaar per telefoon (+995) 32 2276200 of email tbi@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Tbilisi vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Georgia

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Tbilisi? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Georgia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Georgia op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Tbilisi - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Tbilisi of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Georgia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Georgia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Tbilisi verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Georgia die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Georgia wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Tbilisi uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Tbilisi via telefoon (+995) 32 2276200 of per email tbi@minbuza.nlNuttige Links