Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Tallinn

Estland Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Estland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Tallinn. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Estland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Estland.

De Nederlandse Ambassade in Estland
Netherlands Embassy in Tallinn, Estonia Rahukohtu 4-l 10130 Tallinn Estonia

Telefoonnummer:

(+372) 680 5500

Faxnummer:

(+372) 680 5501

Email:

info@netherlandsembassy.ee

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/estonia

Ambassadeur:

Mr Jos Schellaars

Openingstijden:

Please visit official website

De Ambassade van Nederland in Tallinn is een bilaterale missie in Estland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Estland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Tallinn staat onder leiding van Mr Jos Schellaars - Ambassadeur van Nederland in Estland en is bereikbaar per telefoon (+372) 680 5500 of email info@netherlandsembassy.ee

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Tallinn vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Estland

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Tallinn? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Estland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Estland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Tallinn - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Tallinn of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Estland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Estland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Tallinn verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Estland die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Estland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Tallinn uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Tallinn via telefoon (+372) 680 5500 of per email info@netherlandsembassy.eeNuttige Links