Algerije Flag

De Algerijnse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Algerijnse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Algerijnse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Algerijnse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Algerije in Nederland.

De Algerijnse Ambassade in Nederland
Algerian Embassy in The Hague, the Netherlands Van Stolklaan 1-3 2585 JS S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 352 2954

Faxnummer:

(+31) 70 306 1961 (+31) 70 354 0222

Email:

ambalg1@ziggo.nl

Website:

www.embalgeria.nl

Ambassadeur:

Nassima Baghli

Openingstijden:

De Ambassade van Algerije in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Algerijnse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Algerijnse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Nassima Baghli - Ambassadeur van Algerije in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 352 2954 of email ambalg1@ziggo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Algerijnse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Algerije in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Algerijnse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Algerijnse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Algerijnse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Algerijnse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Algerije in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Algerijnse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Algerijnse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Algerije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Algerije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Algerije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Algerije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Algerije in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Algerije te bezoeken evenals aan Algerijnse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Algerijnse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Algerijnse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Algerijnse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Algerijnse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 352 2954 of per email ambalg1@ziggo.nlNuttige Links