de Verenigde Arabische Emiraten Flag

De Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Verenigde Arabische Emiraten Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Verenigde Arabische Emiraten diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van de Verenigde Arabische Emiraten in Nederland.

De Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Nederland
United Arab Emirates Embassy in The Hague, the Netherlands Eisenhowerlaan 130 2517 KN S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 338 4370

Faxnummer:

(+31) 70 338 4373

Email:

info@uae-embassy.nl

Website:

www.uae-embassy.nl

Ambassadeur:

Mr Abdalla Hamdan Mohammed Ahmed Alnaqbi

Openingstijden:

De Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Verenigde Arabische Emiraten belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Abdalla Hamdan Mohammed Ahmed Alnaqbi - Ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 338 4370 of email info@uae-embassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Verenigde Arabische Emiraten ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Verenigde Arabische Emiraten Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Verenigde Arabische Emiraten consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van de Verenigde Arabische Emiraten in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Verenigde Arabische Emiraten ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar de Verenigde Arabische Emiraten. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of de Verenigde Arabische Emiraten kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om de Verenigde Arabische Emiraten te bezoeken evenals aan Verenigde Arabische Emiraten burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Verenigde Arabische Emiraten visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Verenigde Arabische Emiraten nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Verenigde Arabische Emiraten Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 338 4370 of per email info@uae-embassy.nlNuttige Links