Venezuela Flag

De Venezuelaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Venezuelaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Venezuelaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Venezuelaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Venezuela in Nederland.

De Venezuelaanse Ambassade in Nederland
Venezuelan Embassy in The Hague, the Netherlands Nassaulaan 2 2514 JS S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 363 3805

Faxnummer:

(+31) 70 365 6954

Email:

embve.nlhya@mppre.gob.ve

Website:

www.embven.nl

Ambassadeur:

Haifa Aissami Madah

Openingstijden:

De Ambassade van Venezuela in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Venezuelaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Venezuelaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Haifa Aissami Madah - Ambassadeur van Venezuela in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 363 3805 of email embve.nlhya@mppre.gob.ve

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Venezuelaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Venezuela in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Venezuelaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Venezuelaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Venezuelaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Venezuelaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Venezuela in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Venezuelaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Venezuelaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Venezuela - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Venezuela. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Venezuela.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Venezuela kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Venezuela in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Venezuela te bezoeken evenals aan Venezuelaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Venezuelaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Venezuelaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Venezuelaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Venezuelaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 363 3805 of per email embve.nlhya@mppre.gob.veNuttige Links