Sudan Flag

De Sudanese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Sudanese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Sudanese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Sudanese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Sudan in Nederland.

De Sudanese Ambassade in Nederland
Sudanese Embassy in The Hague, the Netherlands Laan C. van Cattenburch 81 2585 EW The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-360 5300

Faxnummer:

(+31) 70-361 7975

Email:

sudan@telfort.nl

Website:

Ambassadeur:

Mr Sirajuddin Hamid Yousif

Openingstijden:

09:00-16:00

De Ambassade van Sudan in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sudanese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Sudanese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Sirajuddin Hamid Yousif - Ambassadeur van Sudan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-360 5300 of email sudan@telfort.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Sudanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Sudan in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Sudanese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Sudanese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Sudanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Sudanese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Sudan in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Sudanese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Sudanese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Sudan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Sudan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Sudan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Sudan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Sudan in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Sudan te bezoeken evenals aan Sudanese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Sudanese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Sudanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Sudanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Sudanese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-360 5300 of per email sudan@telfort.nlNuttige Links