Koeweit Flag

De Koeweitse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Koeweitse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Koeweitse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Koeweitse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Koeweit in Nederland.

De Koeweitse Ambassade in Nederland
Kuwaiti Embassy in The Hague, the Netherlands Carnegielaan 9 3e verdieping 2517 KH S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 312 3400

Faxnummer:

(+31) 70 365 8398

Email:

info@kuwaitembassy.nl

Website:

Ambassadeur:

Mr Hafeez Mohammed Salem Alajmi

Openingstijden:

De Ambassade van Koeweit in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Koeweitse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Koeweitse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Hafeez Mohammed Salem Alajmi - Ambassadeur van Koeweit in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 312 3400 of email info@kuwaitembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Koeweitse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Koeweit in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Koeweitse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Koeweitse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Koeweitse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Koeweitse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Koeweit in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Koeweitse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Koeweitse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Koeweit - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Koeweit. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Koeweit.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Koeweit kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Koeweit in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Koeweit te bezoeken evenals aan Koeweitse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Koeweitse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Koeweitse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Koeweitse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Koeweitse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 312 3400 of per email info@kuwaitembassy.nlNuttige Links