Jordanië Flag

De Jordaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Jordaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Jordaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Jordaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Jordanië in Nederland.

De Jordaanse Ambassade in Nederland
Jordanian Embassy in The Hague, the Netherlands Badhuisweg 79 2587 CD S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 416 7200

Faxnummer:

(+31) 70 416 7209

Email:

info@jordanembassy.nl

Website:

www.jordanembassy.nl

Ambassadeur:

Mr Khaldoun Tharwat Mahmmoud Talhouni

Openingstijden:

De Ambassade van Jordanië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Jordaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Jordaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Khaldoun Tharwat Mahmmoud Talhouni - Ambassadeur van Jordanië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 416 7200 of email info@jordanembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Jordaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Jordanië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Jordaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Jordaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Jordaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Jordaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Jordanië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Jordaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Jordaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Jordanië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Jordanië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Jordanië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Jordanië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Jordanië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Jordanië te bezoeken evenals aan Jordaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Jordaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Jordaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Jordaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Jordaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 416 7200 of per email info@jordanembassy.nlNuttige Links