Jemen Flag

De Jemenitische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Jemenitische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Jemenitische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Jemenitische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Jemen in Nederland.

De Jemenitische Ambassade in Nederland
Yemeni Embassy in The Hague, the Netherlands - Scheveningseweg 68 - 2517 KX - The Hague - The Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-365 3936 / 7

Faxnummer:

(+31) 70-356 3312

Email:

info@yemenembassynl.org / Consular section: consulate@yemenembassynl.org

Website:

yemenembassynl.org

Ambassadeur:

Mr Sahar Mohammed Abduljabbar Ghanem

Openingstijden:

Monday-Friday 09.00-15.00

De Ambassade van Jemen in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Jemenitische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Jemenitische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Sahar Mohammed Abduljabbar Ghanem - Ambassadeur van Jemen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-365 3936 / 7 of email info@yemenembassynl.org / Consular section: consulate@yemenembassynl.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Jemenitische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Jemen in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Jemenitische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Jemenitische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Jemenitische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Jemenitische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Jemen in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Jemenitische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Jemenitische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Jemen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Jemen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Jemen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Jemen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Jemen in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Jemen te bezoeken evenals aan Jemenitische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Jemenitische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Jemenitische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Jemenitische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Jemenitische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-365 3936 / 7 of per email info@yemenembassynl.org / Consular section: consulate@yemenembassynl.orgNuttige Links