Ghana Flag

De Ghanese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Ghanese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ghanese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Ghanese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Ghana in Nederland.

De Ghanese Ambassade in Nederland
Ghanaian Embassy in The Hague, the Netherlands Laan Copes van Cattenburch 70 2585 GD S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-338 4384 / 5 / 8

Faxnummer:

(+31) 70-306 2800

Email:

mission@ghanaembassy.nl

Website:

www.ghanaembassy.nl

Ambassadeur:

Mrs Aanaa Naamua Enin

Openingstijden:

De Ambassade van Ghana in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ghanese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Ghanese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mrs Aanaa Naamua Enin - Ambassadeur van Ghana in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-338 4384 / 5 / 8 of email mission@ghanaembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Ghanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Ghana in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ghanese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Ghanese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ghanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Ghanese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Ghana in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Ghanese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Ghanese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Ghana - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ghana. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ghana.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Ghana kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Ghana in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Ghana te bezoeken evenals aan Ghanese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Ghanese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Ghanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Ghanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ghanese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-338 4384 / 5 / 8 of per email mission@ghanaembassy.nlNuttige Links