Eritrea Flag

De Eritreaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Eritreaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Eritreaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Eritreaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Eritrea in Nederland.

De Eritreaanse Ambassade in Nederland
Eritrean Embassy in The Hague, the Netherlands - Javastraat 58 - 2585 AR Den Haag - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-427 6812

Faxnummer:

(+31) 70-427 7236

Email:

info@emberitrea.nl

Website:

Ambassadeur:

Mr. Solomon Mehari Jacob

Openingstijden:

Mon to Fri: 9:00-12.30 and 13.30-15:00 / Closed on Eritrean public holidays

De Ambassade van Eritrea in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Eritreaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Eritreaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr. Solomon Mehari Jacob - Ambassadeur van Eritrea in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-427 6812 of email info@emberitrea.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Eritreaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Eritrea in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Eritreaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Eritreaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Eritreaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Eritreaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Eritrea in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Eritreaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Eritreaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Eritrea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Eritrea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Eritrea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Eritrea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Eritrea in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Eritrea te bezoeken evenals aan Eritreaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Eritreaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Eritreaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Eritreaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Eritreaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-427 6812 of per email info@emberitrea.nlNuttige Links