Senegal Flag

De Senegalese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Senegalese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Senegalese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Senegalese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Senegal in Nederland.

De Senegalese Ambassade in Nederland
Senegalese Embassy in The Hague, the Netherlands Laan Van Meerdervoort 22 2517 AK S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 - 216 28 08

Faxnummer:

(+31) 70 - 216 22 86

Email:

ambassadesenegal@ziggo.nl

Website:

Ambassadeur:

Mr Amadou Kobo

Openingstijden:

De Ambassade van Senegal in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Senegalese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Senegalese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Amadou Kobo - Ambassadeur van Senegal in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 - 216 28 08 of email ambassadesenegal@ziggo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Senegalese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Senegal in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Senegalese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Senegalese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Senegalese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Senegalese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Senegal in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Senegalese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Senegalese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Senegal - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Senegal. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Senegal.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Senegal kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Senegal in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Senegal te bezoeken evenals aan Senegalese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Senegalese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Senegalese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Senegalese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Senegalese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 - 216 28 08 of per email ambassadesenegal@ziggo.nlNuttige Links