Bangladesh Flag

De Bangladesh Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Bangladesh Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Bangladesh Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Bangladesh diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Bangladesh in Nederland.

De Bangladesh Ambassade in Nederland
Bangladeshi Embassy in The Hague, the Netherlands Wassenaarseweg 39 2596 CG, The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 328 3722

Faxnummer:

(+31) 70 328 3524

Email:

mission.hague@mofa.gov.bd consular@ziggo.nl

Website:

www.bangladeshembassy.nl

Ambassadeur:

Mr Muhammad Ali Sorcar

Openingstijden:

De Ambassade van Bangladesh in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bangladesh belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Bangladesh Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Muhammad Ali Sorcar - Ambassadeur van Bangladesh in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 328 3722 of email mission.hague@mofa.gov.bd consular@ziggo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Bangladesh ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Bangladesh in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Bangladesh Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Bangladesh Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Bangladesh Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Bangladesh consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Bangladesh in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Emmeloord

Zoek een hotel in de buurt van de Bangladesh Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Bangladesh ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Bangladesh - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bangladesh. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bangladesh.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Bangladesh kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Bangladesh in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Bangladesh te bezoeken evenals aan Bangladesh burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Bangladesh Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Bangladesh visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Bangladesh nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Bangladesh Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 328 3722 of per email mission.hague@mofa.gov.bd consular@ziggo.nlNuttige Links