Maleisië Flag

De Maleisische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Maleisische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Maleisische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Maleisische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Maleisië in Nederland.

De Maleisische Ambassade in Nederland
Malaysian Embassy in The Hague, the Netherlands Rustenburgweg 2 2517 KE S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 350 6506

Faxnummer:

(+31) 70 350 6536

Email:

malaysia@euronet.nl

Website:

Ambassadeur:

Fauziah Binti Mohd Taib

Openingstijden:

De Ambassade van Maleisië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Maleisische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Maleisische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Fauziah Binti Mohd Taib - Ambassadeur van Maleisië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 350 6506 of email malaysia@euronet.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Maleisische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Maleisië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Maleisische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Maleisische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Maleisische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Maleisische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Maleisië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Maleisische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Maleisische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Maleisië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Maleisië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Maleisië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Maleisië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Maleisië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Maleisië te bezoeken evenals aan Maleisische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Maleisische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Maleisische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Maleisische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Maleisische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 350 6506 of per email malaysia@euronet.nlNuttige Links