Servië Flag

De Servische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Servische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Servische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Servische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Servië in Nederland.

De Servische Ambassade in Nederland
Serbian Embassy in The Hague, the Netherlands Groot Hertoginnelaan 30 2517 EG S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 363 68 00 (+31) 70 363 23 97

Faxnummer:

(+31) 70 360 24 21

Email:

embassy.hague@mfa.rs

Website:

www.thehague.mfa.rs

Ambassadeur:

Mr Cedomir Radojkovic

Openingstijden:

De Ambassade van Servië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Servische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Servische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Cedomir Radojkovic - Ambassadeur van Servië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 363 68 00 (+31) 70 363 23 97 of email embassy.hague@mfa.rs

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Servische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Servië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Servische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Servische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Servische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Servische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Servië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Servische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Servische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Servië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Servië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Servië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Servië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Servië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Servië te bezoeken evenals aan Servische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Servische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Servische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Servische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Servische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 363 68 00 (+31) 70 363 23 97 of per email embassy.hague@mfa.rsNuttige Links