Argentinië Flag

De Argentijnse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Argentijnse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Argentijnse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Argentijnse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Argentinië in Nederland.

De Argentijnse Ambassade in Nederland
Argentina Embassy in The Hague, the Netherlands Javastraat 20 2585 AN S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 311 84 11

Faxnummer:

(+31) 70 311 84 10

Email:

epbaj@mrecic.gov.ar

Website:

www.epbaj.mrecic.gov.ar

Ambassadeur:

Mr Luis Pablo Maria Beltramino, Charge dAffaires a.i.

Openingstijden:

De Ambassade van Argentinië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Argentijnse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Argentijnse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Luis Pablo Maria Beltramino, Charge dAffaires a.i. van Argentinië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 311 84 11 of email epbaj@mrecic.gov.ar

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Argentijnse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Argentinië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Argentijnse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Argentijnse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Argentijnse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Argentijnse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Argentinië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Argentijnse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Argentijnse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Argentinië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Argentinië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Argentinië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Argentinië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Argentinië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Argentinië te bezoeken evenals aan Argentijnse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Argentijnse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Argentijnse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Argentijnse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Argentijnse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 311 84 11 of per email epbaj@mrecic.gov.arNuttige Links