Albanië Flag

De Albanese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Albanese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Albanese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Albanese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Albanië in Nederland.

De Albanese Ambassade in Nederland
Albanian Embassy in The Hague, the Netherlands - Hoge Nieuwstraat 22 - 2514 EL - The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 427 2101

Faxnummer:

(+31) 70 427 2083

Email:

embalba@xs4all.nl

Website:

Ambassadeur:

Mrs Adia Sakiqi

Openingstijden:

De Ambassade van Albanië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Albanese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Albanese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mrs Adia Sakiqi - Ambassadeur van Albanië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 427 2101 of email embalba@xs4all.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Albanese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Albanië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Albanese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Albanese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Albanese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Albanese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Albanië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Albanese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Albanese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Albanië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Albanië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Albanië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Albanië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Albanië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Albanië te bezoeken evenals aan Albanese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Albanese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Albanese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Albanese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Albanese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 427 2101 of per email embalba@xs4all.nlNuttige Links