Vietnam Flag

De Vietnamese Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Vietnamese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Vietnamese Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Vietnamese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Vietnam in Nederland.

De Vietnamese Ambassade in Nederland
Vietnamese Embassy in The Hague, the Netherlands Nassauplein 12 2585 EB S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 364 8917 (+31) 70 364 5750

Faxnummer:

(+31) 70 364 8656

Email:

vnembassy.nl@mofa.gov.vn

Website:

www.vietnamembassy.nl

Ambassadeur:

Mr Huynh Minh Chonh

Openingstijden:

De Ambassade van Vietnam in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Vietnamese belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Vietnamese Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Huynh Minh Chonh - Ambassadeur van Vietnam in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 364 8917 (+31) 70 364 5750 of email vnembassy.nl@mofa.gov.vn

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Vietnamese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Vietnam in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Vietnamese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Vietnamese Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Vietnamese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Vietnamese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Vietnam in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Vietnamese Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Vietnamese ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Vietnam - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Vietnam. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Vietnam.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Vietnam kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Vietnam in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Vietnam te bezoeken evenals aan Vietnamese burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Vietnamese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Vietnamese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Vietnamese nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Vietnamese Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 364 8917 (+31) 70 364 5750 of per email vnembassy.nl@mofa.gov.vnNuttige Links