Saoedi Arabië Flag

De Saoedische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Saoedische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Saoedische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Saoedische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Saoedi Arabië in Nederland.

De Saoedische Ambassade in Nederland
Saudi Embassy in The Hague, the Netherlands - Koninginnegracht 26 - 2514 AB Den Haag (The Hague) - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 703600877

Faxnummer:

(+31) 703561452

Email:

Embassy : nlemb@mofa.gov.sa
Consular Section: nlcon@mofa.gov.sa

Website:

saudiembassy.nl
Twitter: twitter.com/ksaembassynl

Ambassadeur:

Mr Abdullah Abdulaziz Z. Alshaghrood

Openingstijden:

De Ambassade van Saoedi Arabië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Saoedische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Saoedische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Abdullah Abdulaziz Z. Alshaghrood - Ambassadeur van Saoedi Arabië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 703600877 of email Embassy : nlemb@mofa.gov.sa
Consular Section: nlcon@mofa.gov.sa

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Saoedische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Saoedi Arabië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Saoedische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Saoedische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Saoedische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Saoedische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Saoedi Arabië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Saoedische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Saoedische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Saoedi Arabië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Saoedi Arabië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Saoedi Arabië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Saoedi Arabië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Saoedi Arabië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Saoedi Arabië te bezoeken evenals aan Saoedische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Saoedische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Saoedische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Saoedische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Saoedische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 703600877 of per email Embassy : nlemb@mofa.gov.sa
Consular Section: nlcon@mofa.gov.saNuttige Links