Oman Flag

De Oman Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Oman Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Oman Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Oman diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Oman in Nederland.

De Oman Ambassade in Nederland
Omani Embassy in The Hague, the Netherlands Nieuwe Parklaan 9 2597 LA S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 361 5800

Faxnummer:

(+31) 70 360 5364

Email:

s.vanderborden@embassyofoman.nl

Website:

Ambassadeur:

Sayyid Mohammed Bin Harib Abdallah Al-Said

Openingstijden:

De Ambassade van Oman in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Oman belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Oman Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Sayyid Mohammed Bin Harib Abdallah Al-Said - Ambassadeur van Oman in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 361 5800 of email s.vanderborden@embassyofoman.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Oman ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Oman in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Oman Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Oman Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Oman Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Oman consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Oman in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Oman Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Oman ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Oman - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Oman. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Oman.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Oman kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Oman in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Oman te bezoeken evenals aan Oman burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Oman Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Oman visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Oman nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Oman Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 361 5800 of per email s.vanderborden@embassyofoman.nlNuttige Links