Pakistan Flag

De Pakistaanse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Pakistaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Pakistaanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Pakistaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Pakistan in Nederland.

De Pakistaanse Ambassade in Nederland
Pakistani Embassy in The Hague, the Netherlands Amaliastraat 8 2514 JC S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 364 8948 (+31) (70) 364 8949

Faxnummer:

(+31) (70) 310 6047

Email:

info@pakembassy.nl

Website:

www.embassyofpakistan.com

Ambassadeur:

Fauzia Mazhar Sana

Openingstijden:

De Ambassade van Pakistan in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Pakistaanse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Pakistaanse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Fauzia Mazhar Sana - Ambassadeur van Pakistan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 364 8948 (+31) (70) 364 8949 of email info@pakembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Pakistaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Pakistan in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Pakistaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Pakistaanse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Pakistaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Pakistaanse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Pakistan in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Pakistaanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Pakistaanse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Pakistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Pakistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Pakistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Pakistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Pakistan in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Pakistan te bezoeken evenals aan Pakistaanse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Pakistaanse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Pakistaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Pakistaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Pakistaanse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 364 8948 (+31) (70) 364 8949 of per email info@pakembassy.nlNuttige Links