Consulaat Nederland in Brazzaville

       
  U bent hier: Het Nederlandse Consulaat in Brazzaville

Consulaten van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Consulaten in Nederland

 

  Nederland Flag

Consulaat van Nederland in Brazzaville

Congo (Republiek)
Congo (Republiek) Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Congo (Republiek). Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Brazzaville. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Congo (Republiek). Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Congo (Republiek).
Het Consulaat van Nederland in Brazzaville - is een bilaterale missie in Congo (Republiek) en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Congo (Republiek). Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. Het Nederlandse Consulaat in Brazzaville staat onder leiding van Fumey-van Baggum, Honorary Consul van Nederland in Congo (Republiek) en is bereikbaar per telefoon (+242) 0555 10 247 of email fumeyanne@yahoo.fr

Ver verwijderd van het Consulaat in Brazzaville? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Congo (Republiek). Als het Nederlandse consulaat in Brazzaville ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft.

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen. Wij hebben daarom voor u alle Nederlandse consulaten in Congo (Republiek) op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: Brazzaville

Afspraak bij het Consulaat - Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+242) 0555 10 247 of email fumeyanne@yahoo.fr

Op de officiŽle website van het Consulaat van Nederland in Brazzaville vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Ambassade van Nederland in Congo (Republiek) - Indien het consulaat in Brazzaville of eventuele andere consulaten van Nederland in Congo (Republiek) u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Congo (Republiek)

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Brazzaville - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brazzaville of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van het consulaat in Brazzaville.

  het consulaat van <? echo $city_ ?> in <? echo $state_ ?>   Booking.com   het consulaat van <? echo $city_ ?> in <? echo $state_ ?>  
 

 
Reisverzekering voor Congo (Republiek) en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Congo (Republiek) of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van het Consulaat van Nederland in Brazzaville - Congo (Republiek). Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy