de Ambassade van  in  -

       
  U bent hier: Ambassade van in

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

   Flag

De Ambassade in

 Flag

Diplomatieke Missie in . Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Ambassade in . De ambassade is niet de enige diplomatieke missie in . Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van in .
De Ambassade van in - is een bilaterale missie in en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de belangen in . De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Ambassade in staat onder leiding van van in en is bereikbaar per telefoon of email

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade in verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in die van plan zijn om te bezoeken evenals aan burgers die in wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Ambassade in uit het behandelen van aanvragen van visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade in via telefoon of per email

Ver verwijderd van de Ambassade in ? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat in om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten in op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade. Op de officiŽle website van de Ambassade in vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Ambassade in - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in .

  de Ambassade van  in   Booking.com   de Ambassade van  in  
 

 
Reisverzekering voor en
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar . U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in .
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor of kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van in - . Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy