de Ambassade van Nederland in Luanda - Angola

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Luanda

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Luanda

Angola
Angola Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Angola. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Luanda. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Angola. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Angola.
De Ambassade van Nederland in Luanda - is een bilaterale missie in Angola en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Angola. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Luanda staat onder leiding van Jan Alderliesten - Charge d Affaires van Nederland in Angola en is bereikbaar per telefoon (+244) 222 325 636 of email lua@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Luanda verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Angola die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Angola wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Luanda uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Luanda via telefoon (+244) 222 325 636 of per email lua@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Luanda? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Angola om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Angola op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Luanda vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Luanda - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Luanda of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Luanda.

  de Ambassade van Nederland in Luanda   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Luanda  
 

 
Reisverzekering voor Angola en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Angola of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Luanda - Angola. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy