de Ambassade van Nederland in Pristina - Kosovo

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Pristina

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Pristina

Kosovo
Kosovo Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kosovo. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Pristina. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kosovo. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Kosovo.
De Ambassade van Nederland in Pristina - is een bilaterale missie in Kosovo en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kosovo. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Pristina staat onder leiding van Mr Robert Bosch - Ambassadeur van Nederland in Kosovo en is bereikbaar per telefoon (+381) 38 516 101 of email pri@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Pristina verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Kosovo die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Kosovo wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Pristina uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Pristina via telefoon (+381) 38 516 101 of per email pri@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Pristina? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Kosovo om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kosovo op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Pristina vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Pristina - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Pristina of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Pristina.

  de Ambassade van Nederland in Pristina   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Pristina  
 

 
Reisverzekering voor Kosovo en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kosovo of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Pristina - Kosovo. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy