de Ambassade van Nederland in Pretoria - Zuid Afrika

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Pretoria

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Pretoria

Zuid Afrika
Zuid Afrika Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Zuid Afrika. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Pretoria. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Zuid Afrika. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Zuid Afrika.
De Ambassade van Nederland in Pretoria - is een bilaterale missie in Zuid Afrika en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Zuid Afrika. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Pretoria staat onder leiding van Mr. Rob de Vos - Ambassadeur van Nederland in Zuid Afrika en is bereikbaar per telefoon (+27) 12 425 4500 of email pre@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Pretoria verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Zuid Afrika die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Zuid Afrika wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Pretoria uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Pretoria via telefoon (+27) 12 425 4500 of per email pre@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Pretoria? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Zuid Afrika om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Zuid Afrika op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: Kaapstad en Durban

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Pretoria vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Pretoria - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Pretoria of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Pretoria.

  de Ambassade van Nederland in Pretoria   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Pretoria  
 

 
Reisverzekering voor Zuid Afrika en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zuid Afrika of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Pretoria - Zuid Afrika. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy