de Ambassade van Nederland in Amman - JordaniŽ

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Amman

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Amman

JordaniŽ
JordaniŽ Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in JordaniŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Amman. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in JordaniŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in JordaniŽ.
De Ambassade van Nederland in Amman - is een bilaterale missie in JordaniŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in JordaniŽ. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Amman staat onder leiding van H.G. Scheltema - Ambassadeur van Nederland in JordaniŽ en is bereikbaar per telefoon (+962) 6-5902200/2222 of email nlgovamm@index.com.jo

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Amman verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in JordaniŽ die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in JordaniŽ wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Amman uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Amman via telefoon (+962) 6-5902200/2222 of per email nlgovamm@index.com.jo

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Amman? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in JordaniŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in JordaniŽ op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Amman vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Amman - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Amman of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Amman.

  de Ambassade van Nederland in Amman   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Amman  
 

 
Reisverzekering voor JordaniŽ en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor JordaniŽ of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Amman - JordaniŽ. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy