de Ambassade van Nederland in Cairo - Egypte

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Cairo

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Cairo

Egypte
Egypte Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Egypte. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Cairo. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Egypte. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Egypte.
De Ambassade van Nederland in Cairo - is een bilaterale missie in Egypte en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Egypte. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Cairo staat onder leiding van Mr Laurens Westhoff - Ambassadeur van Nederland in Egypte en is bereikbaar per telefoon (+20) 227395500 of email kai@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Cairo verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Egypte die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Egypte wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Cairo uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Cairo via telefoon (+20) 227395500 of per email kai@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Cairo? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Egypte om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Egypte op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: Alexandria

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Cairo vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Cairo - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Cairo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Cairo.

  de Ambassade van Nederland in Cairo   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Cairo  
 

 
Reisverzekering voor Egypte en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Egypte of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Cairo - Egypte. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy