de Ambassade van Nederland in Zagreb - KroatiŽ

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Zagreb

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Zagreb

KroatiŽ
KroatiŽ Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in KroatiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Zagreb. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in KroatiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in KroatiŽ.
De Ambassade van Nederland in Zagreb - is een bilaterale missie in KroatiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in KroatiŽ. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Zagreb staat onder leiding van Mrs Ellen Berends - Ambassadeur van Nederland in KroatiŽ en is bereikbaar per telefoon (+385) 1 4642 200 of email zag@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Zagreb verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in KroatiŽ die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in KroatiŽ wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Zagreb uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Zagreb via telefoon (+385) 1 4642 200 of per email zag@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Zagreb? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in KroatiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in KroatiŽ op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: Dubrovnik, Rijeka en Split

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Zagreb vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Zagreb - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Zagreb of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Zagreb.

  de Ambassade van Nederland in Zagreb   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Zagreb  
 

 
Reisverzekering voor KroatiŽ en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor KroatiŽ of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Zagreb - KroatiŽ. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy