de Ambassade van Nederland in Ouagadougou - Burkina Faso

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Ouagadougou

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Ouagadougou

Burkina Faso
Burkina Faso Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Burkina Faso. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Burkina Faso. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Burkina Faso.
De Ambassade van Nederland in Ouagadougou - is een bilaterale missie in Burkina Faso en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Burkina Faso. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Ouagadougou staat onder leiding van CLOSED van Nederland in Burkina Faso en is bereikbaar per telefoon of email

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Burkina Faso die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Burkina Faso wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou via telefoon of per email

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Burkina Faso om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Burkina Faso op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Ouagadougou - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Ouagadougou of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Ouagadougou.

  de Ambassade van Nederland in Ouagadougou   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Ouagadougou  
 

 
Reisverzekering voor Burkina Faso en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Burkina Faso of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Ouagadougou - Burkina Faso. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy