de Ambassade van Nederland in Sarajevo - BosniŽ en Herzegovina

       
  U bent hier: Ambassade van Nederland in Sarajevo

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Sarajevo

BosniŽ en Herzegovina
BosniŽ en Herzegovina Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in BosniŽ en Herzegovina. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in BosniŽ en Herzegovina. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in BosniŽ en Herzegovina.
De Ambassade van Nederland in Sarajevo - is een bilaterale missie in BosniŽ en Herzegovina en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in BosniŽ en Herzegovina. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Nederlandse Ambassade in Sarajevo staat onder leiding van Mr Sweder Ernest Joan Marie baron van Voorst ot Voorst - Ambassadeur van Nederland in BosniŽ en Herzegovina en is bereikbaar per telefoon (+387) 33 562 600 of email sar@minbuza.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in BosniŽ en Herzegovina die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in BosniŽ en Herzegovina wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo via telefoon (+387) 33 562 600 of per email sar@minbuza.nl

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in BosniŽ en Herzegovina om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in BosniŽ en Herzegovina op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Nederlandse consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Nederlandse ambassade. Op de officiŽle website van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Sarajevo - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Sarajevo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Sarajevo.

  de Ambassade van Nederland in Sarajevo   Booking.com   de Ambassade van Nederland in Sarajevo  
 

 
Reisverzekering voor BosniŽ en Herzegovina en Nederland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BosniŽ en Herzegovina of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Nederland in Sarajevo - BosniŽ en Herzegovina. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Nederlandse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy