de Ambassade van Finland in Den Haag - Nederland

       
  U bent hier: Ambassade van Finland in Den Haag

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Finland Flag

De Finse Ambassade in Den Haag

Nederland
Nederland Flag

Finse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Finse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Finse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Finland in Nederland.
De Ambassade van Finland in Den Haag - is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Finse belangen in Nederland. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Finse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr. Klaus Martti Korhonen - Ambassadeur van Finland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-346 9754 of email sanomat.haa@formin.fi

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Finse Ambassade in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Finland te bezoeken evenals aan Finse burgers die in Nederland wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Finse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Finse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Finse nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Finse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-346 9754 of per email sanomat.haa@formin.fi

Ver verwijderd van de Finse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Finse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Finse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Finse consulaten in Nederland op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Finse consulaat te bekijken: Rotterdam en Terneuzen

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Finse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Finse ambassade. Op de officiŽle website van de Finse Ambassade in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Finse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Finse ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Den Haag.

  de Ambassade van Finland in Den Haag   Booking.com   de Ambassade van Finland in Den Haag  
 

 
Reisverzekering voor Nederland en Finland
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Finland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Finland.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Finland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Finland in Den Haag - Nederland. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Finse ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy