de Ambassade van Jemen in Den Haag - Nederland

       
  U bent hier: Ambassade van Jemen in Den Haag

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  Jemen Flag

De Jemenitische Ambassade in Den Haag

Nederland
Nederland Flag

Jemenitische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Jemenitische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Jemenitische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Jemen in Nederland.
De Ambassade van Jemen in Den Haag - is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Jemenitische belangen in Nederland. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Jemenitische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Sahar Mohammed Abduljabbar Ghanem - Ambassadeur van Jemen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-365 3936 / 7 of email info@yemenembassynl.org / Consular section: consulate@yemenembassynl.org

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Jemenitische Ambassade in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Jemen te bezoeken evenals aan Jemenitische burgers die in Nederland wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Jemenitische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Jemenitische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Jemenitische nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Jemenitische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-365 3936 / 7 of per email info@yemenembassynl.org / Consular section: consulate@yemenembassynl.org

Ver verwijderd van de Jemenitische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Jemenitische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Jemenitische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Jemenitische consulaten in Nederland op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Jemenitische consulaat te bekijken: (Er zijn helaas geen consulaten gevestigd in dit land).

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Jemenitische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Jemenitische ambassade. Op de officiŽle website van de Jemenitische Ambassade in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Jemenitische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Jemenitische ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Den Haag.

  de Ambassade van Jemen in Den Haag   Booking.com   de Ambassade van Jemen in Den Haag  
 

 
Reisverzekering voor Nederland en Jemen
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Jemen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Jemen.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Jemen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van Jemen in Den Haag - Nederland. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Jemenitische ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy